Clickker
Powered by Sense Cloud B.V.

Release Notes v1.1.0

Nieuwe Functionaliteiten

Overzicht Flows

In Polybius is het nu mogelijk om dynamisch koppelingen tussen Polybius en externe systemen te bouwen, wij noemen deze dynamische koppeling een flow.
Elke flow is een eigen programma die op gezette tijden of handmatig uitgevoerd kan worden en volledige toegang heeft tot de Polybius client.

Flows Editor

Om het aanmaken en wijzigen van de flows zo gemakkelijk mogelijk te maken maken wij gebruik van onze eigen online editor, zodat de flow aan alle wensen kan voldoen.

Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld het synchroniseren van Exact debiteuren apart te hebben van het synchroniseren van de artikelen en daardoor dus op verschillende tijdstippen te synchroniseren.
Hierdoor kan elke synchronisatie frequentie worden aangepast aan de behoefte van de organisatie.

Flows Details

Elke flow is voorzien van versie beheer en logboek registratie.
Hierdoor is het mogelijk om resultaten van elke run te bekijken en te controleren op foutmeldingen.

Gebruikersrol Beheer

Voor meer grip op toegang en controle hebben wij rollen beheer toegevoegd in Polybius. Hierdoor kan je toegang geven tot de gewenste modules binnen Polybius zonder dat deze onnodig toegang hebben andere modules.

Api Logs

Om meer inzicht te geen in het gebruik van Polybius hebben wij een uitgebreid logboek toegevoegd hier worden alle calls die gedaan zijn bijgehouden en worden gecontroleerd.
Door onze interactieve tijdlijn is het makkelijk om overzicht te hebben en makkelijk te kunnen inzoomen op specifieke calls.

© 2020 Sense Cloud